Over Ons

Gepassioneerd door elektrische mobiliteit en enthousiast om onze kennis met je te delen.

Over Ons Laadpaalwijs

Onze Missie

De transitie naar elektrische mobiliteit versnellen door middel van het leveren van betrouwbare en toegankelijke informatie op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto’s.

Video afspelen over Introductie Laadpaalwijs

Over Ons

Het vinden van een juiste laadoplossing is niet eenvoudig. Op LW vind je relevante informatie over de aankoop en het gebruik van een laadpaal. 

Praktische tips, nuttige adviezen en aanbevelingen maken het mogelijk om complexe zaken begrijpelijk te maken. 

Wie wij zijn

De missie van Laadpaalwijs is om zo veel mogelijk mensen zo goed mogelijk te informeren op het gebied van laadinfrastructuur, om zo de transitie naar elektrische mobiliteit te versnellen. Maandelijks helpen wij mensen met hun brandende vraag. Dit kunnen hele simpele vragen zijn, maar ook complexe vraagstukken. Waar onze lezers ook mee zitten, we proberen een zo goed en duidelijk mogelijke oplossing te geven.

De informatie die je op onze website vindt is objectief en onafhankelijk met als doel om de lezer van zoveel mogelijk nuttig advies te voorzien. We schrijven voornamelijk informatieve artikelen over laadpalen en elektrische auto’s. 

Gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid staat bij de vormgeving van de website voorop. Lezers willen zo snel mogelijk een zo volledig mogelijk antwoord, waar wij zo goed mogelijk op proberen in te spelen. Dit doen we onder andere door bovenaan elk artikel een samenvatting te geven van de belangrijkste informatie.

Laadpaalwijs is halverwege 2023 begonnen met het schrijven van de eerste artikelen. Inmiddels bevat Laadpaalwijs een archief van tientallen artikelen en bereiken we duizenden bezoekers per maand. Sindsdien streven we ernaar om een betrouwbare, vriendelijke en autoritaire partij te zijn binnen de wereld van duurzaamheid. Wij blijven de inhoud van de website bijwerken, verbeteren en uitbreiden. Duurzaamheid ontwikkelt zich in een rap tempo, waardoor het voor ons belangrijk is om de nieuwe ontwikkelingen continu in de baten te houden.

Omdat we het bij Laadpaalwijs belangrijk vinden om ons te blijven innoveren, willen we leren van onze lezers. Daarom maken wij het voor onze bezoekers mogelijk om feedback achter te laten. Contacteer de auteur van het desbetreffende artikel via de mail of stuur een mailtje naar feedback@laadpaalwijs.nl. Zo kun je laten weten wat je goed en minder goed vindt aan het artikel wat je zojuist hebt gelezen. Deze feedback nemen wij niet alleen mee bij toekomstige teksten, maar gebruiken wij ook om de artikelen te verbeteren en lezers beter te helpen.

Aangezien het beste product afhangt van de behoeftes van de eindgebruiker, worden er altijd meerdere producten geselecteerd. Na uitgebreid en nauwkeurig onderzoek worden de top producten onder elkaar gezet en regelmatig geüpdatet. Door de artikelen te updaten blijft de inhoud op de website relevant, betrouwbaar en behulpzaam. 

Waarom je ons kunt vertrouwen..

Het team van Laadpaalwijs schrijft niet zomaar over duurzaamheid. Wij hebben veel affiniteit met groene energie en zijn er, net zoals onze lezers, elke dag mee bezig. We schrijven niet alleen over de producten, maar gebruiken en testen deze ook op een dagelijkse basis. We gaan een paar stapjes verder door onze eigen kennis en ervaring met de wereld te delen. Vanuit het perspectief van de schrijver krijg je een beeld van hoe het product werkt en wat er wel of niet goed aan is.

Alle inhoud op de website is volledig onafhankelijk en er zijn geen externe partijen die hier invloed op hebben. De schrijvers en editors van Laadpaalwijs zullen altijd onafhankelijk en objectief producten/diensten aanbevelen.

Jasper schrijver DIA

Jasper

Auteur & researcher

Jasper is een expert op het gebied van laadpalen en heeft zich ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van laadinfrastructuur. Met jaren schrijfervaring weet hij complexe zaken te vereenvoudigen en op een begrijpelijke manier over te brengen aan een breed publiek.

Redactionele richtlijnen

De handgeschreven artikelen die je vindt op Laadpaalwijs hebben allemaal één ding gemeen: informatie over elektrisch laden en rijden waar de lezers écht op kunnen vertrouwen. Om de kwaliteit te waarborgen beschikt Laadpaalwijs alleen over schrijvers die voldoende affiniteit en ervaring hebben met laadpalen. Naast de kennis wordt veel rekening gehouden met de manier waarop bepaalde vraagstukken worden behandeld. Dit om de gebruiksvriendelijkheid en leeservaring van bezoekers te waarborgen. 

De schrijvers van Laadpaalwijs creëren originele, nauwkeurige en overzichtelijke content zonder ethische zorgen, biases, conflicten en misinformatie. Laadpaalwijs zal nooit de lezer proberen te misleiden met clickbait-koppen en komt meteen tot de kern.

Integriteit en betrouwbaarheid laadpaalwijs

Artikelen worden voor publicatie gecontroleerd en bewerkt zodat ze aan de benodigde criteria voldoen. Door deze strikte naleving wordt de norm gehandhaafd en houden we de kwaliteit op peil. De redacteuren controleren op leesbaarheid, opmaak, spelling en grammatica, kwaliteit van afbeeldingen en screenshots, taalgebruik, enz. 

Door vanuit onze eigen ervaring kennis te delen krijgen de lezers een uniek en eerlijk antwoord op de vraagstukken waarmee ze zitten. Uiteindelijk zijn we immers hetzelfde als onze lezers: liefhebbers van elektrisch rijden en laden om zo een schone wereld achter te laten.

Alle inhoud op de website is volledig onafhankelijk en er zijn geen externe partijen die hier invloed op hebben. De schrijvers en editors van Laadpaalwijs zullen altijd onafhankelijk en objectief producten/diensten aanbevelen. Lees meer over hoe we testen

Schrijvers en redacteuren van Laadpaalwijs zijn verantwoordelijk voor het bekendmaken van mogelijke belangenconflicten – elke relatie, financieel of persoonlijk, met elke bron of bron die hun vermogen om eerlijke en onpartijdige informatie te verstrekken in gevaar kan brengen. Het wordt door de schrijvers van Laadpaalwijs verboden om voorkeurshandeling te geven aan een externe bron op basis van hun relatie met de persoon of het bedrijf die de bron schrijft of bezit. De informatieve artikelen en ondersteunende inhoud op de website worden voortdurend bijgewerkt door ervaren auteurs. Lees meer over de redactionele richtlijnen van Laadpaalwijs.

Wil je feedback geven op artikelen en ons helpen de informatie te verbeteren, neem dan contact op met de schrijver van het artikel. Of stuur een mailtje naar feedback@laadpaalwijs.nl.

De nauwkeurigheid van onze geverifieerde informatie is een belangrijk aspect van onze content. Dat geldt ook voor onze toewijding en verantwoording aan onze lezers en transparantie over onze praktijken op het gebied van nauwkeurigheid en correcties. Laadpaalwijs doet er alles aan om lezers te vertellen wanneer er een fout is opgetreden en om deze te corrigeren. Correcties en aanpassingen worden gemaakt op basis van feedback en systematische update- en verificatieprocessen.

We stimuleren lezers om net als ons team voortdurend bij te dragen aan de nauwkeurigheid en feitencontrole. Mochten lezers van mening zijn dat inhoud op onze website feitelijk niet klopt, dan kunnen ze dat ons laten weten en onderzoeken wij dat nader. Passende corrigerende en/of bijwerkende maatregelen worden genomen zodra hier voldoende aanleiding naar is. Om mogelijke onjuiste feiten te melden kan je een e-mail sturen naar info@laadpaalwijs.nl.

Het doel van Laadpaalwijs is om originele, nuttige en onbevooroordeelde inhoud aan te bieden. De informatie moet worden geverifieerd en mag geen inbreuk maken op het auteursrecht of iemands intellectuele eigendomsrechten. Plagiaat en geautomatiseerde content is ten alle tijden verboden en wordt zo goed mogelijk opgespoord. Er wordt van alle bijdragers verwacht dat zij zich houden aan alle toepasselijke wetten, normen en geaccepteerde journalistieke praktijken, waaronder:

Elk artikel bevat een naamregel met de naam van de auteur die het artikel heeft geschreven. Er staat een korte beschrijving bij met informatie over de auteur en een link voor meer informatie. Onderzoeken gedaan door Laadpaalwijs bevatten bronnen die zijn gebruikt om tot de conclusies te komen. Originele afbeeldingen en illustraties worden gemaakt door de editors die verantwoordelijk zijn om de teksten vóór publicatie te controleren. De  controle en periodieke beoordelingen door redacteuren zorgen voor de kwaliteit, nauwkeurigheid en integriteit waar we naar streven. Zodra er afbeeldingen van externe bronnen wordt gebruikt staat hier altijd een duidelijke bronvermelding bij. We corrigeren onjuiste feiten op een transparante manier en streven ernaar om het voor lezers makkelijk te maken om ons te corrigeren.  

Elk artikel bevat een naamregel met de naam van de auteur die het artikel heeft geschreven. Er staat een korte beschrijving bij met informatie over de auteur en een link voor meer informatie. Onderzoeken gedaan door Laadpaalwijs bevatten bronnen die zijn gebruikt om tot de conclusies te komen. Originele afbeeldingen en illustraties worden gemaakt door de editors die verantwoordelijk zijn om de teksten vóór publicatie te controleren. 

De controle en periodieke beoordelingen door redacteuren zorgen voor de kwaliteit, nauwkeurigheid en integriteit waar we naar streven. Zodra er afbeeldingen van externe bronnen wordt gebruikt staat hier altijd een duidelijke bronvermelding bij. We corrigeren onjuiste feiten op een transparante manier en streven ernaar om het voor lezers makkelijk te maken om ons te corrigeren.  

Affiliate openbaring

Laadpaalwijs verdient op een aantal manieren geld. In de artikelen worden regelmatig behulpzame artikelen aanbevolen die een probleem waar de lezer mee zit kan oplossen. Zodra er een aankoop wordt gedaan via deze link krijgt Laadpaalwijs hier een commissie voor. De aankopen via deze links zijn op geen enkele manier in het nadeel van degene die het product koopt. Ga voor meer informatie naar de pagina waarop de algemene voorwaarden uitgebreid worden besproken.

Privacy Policy

Laadpaalwijs houdt altijd de privacy van haar lezers in acht. Lees de privacy policy van Laadpaalwijs voor meer informatie over onze privacy voorwaarden. Meer vragen over het privacybeleid, stuur dan een mailtje naar privacy@laadpaalwijs.nl.

Bekijk daarnaast de cookie policy waarin wordt uitgelegd welke cookies er worden gebruiken en hoe ze worden ingezet.

Stuur voor persvragen een e-mail naar pers@laadpaalwijs.nl.

Disclaimer: raadpleeg onze disclaimer voor belangrijke informatie over het gebruik van onze website.
Meer vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina voor antwoorden op de meest gestelde vragen. Als je vraag hier niet wordt beantwoord, neem dan gerust contact met ons op.

Contact met ons opnemen kan altijd​

Neem contact met ons op als je vragen hebt over de inhoud van deze site. We staan altijd open voor vragen en opmerkingen. 

Scroll naar boven